Carte de oaspeți

scrieți un mesaj
Anghelache Florina 2016-01-08

Buna ziua. Ma numesc Anghelache Florina, sunt inginer de profesie si am domiciliul in Bucuresti, locul unde este casa mea, familia mea si unde imi desfasor activitatea de functionar public in Administratia centrala. Dar, faptul ca m-am nascut, am crescut si am invatat in Chirnogi, imi da dreptul de a numi aceasta localitate: "acasa". Oricum, de aceasta comuna ma "leaga" o casa parinteasca cu obiceiuri si traditii stramosesti, fratii si rudele apropiate si nu in ultimul rand, un parinte - tata, care inca mai este in putere si in stare de a-mi da povete intelepte de viata. Am constatat ca site-ul comunei Chirnogi este atractiv si transparent, prezentarea comunei si datele informative fiind destul de corecte.Cu alte cuvinte - imi place acest site. Cu permisiunea dumneavoastra insa, as avea unele sugestii de facut: - actualizati site-ul de cel putin 4 ori pe an, mai ales dupa sarbatori, putand astfel "prinde" cat mai concludent activitatile dedicate acestora; - atasati cat mai multe fotografii: cu si despre oameni, despre traditiile si obiceiurile lor (nu numai de sarbatori...); - scrieti cat mai multa "istorie" din trecut, cu bune si rele, caci asa se transmite "intelepciunea" din generatie in generatie, dar nu uitati sa amintiti si despre elementele de noutate din prezent; - prezentati starea de fapt a comunei prin fotografii si note de subsol sau observatii; - faceti o rubrica "dumneavoastra intrebati, noi raspundem", bineinteles cu respectarea legislatiei in vigoare si numai pe problematica din domeniul dvs de activitate; si ar mai fi cate ceva de spus dar ... pe data viitoare!

Trache Ilie 2014-01-12

Va rog respectuos sa dati dovada de mai multa transparenta si cat mai mult respect pentru cetatenii comunei Chirnogi si nu numai, completand acest site la zi, cu toate documentele publice,pentru reflectarea activitatii Consiliului Local si a Primariei in folosul cetatenilor comunei, considerand ca veti face acest lucru, in calitatea mea de Consilier Local si cetatean al comunei Chirnogi, va multumesc anticipat. Cu stima si respect,Ilie Trache.

Relu Cotoban 2013-12-06

Ne bucuram ca exista un site pentru primaria loc Chirnogi -un site cu o interfata foarte prietenoasa ce sper sa reflecte cat mai indeaproape problemele locuitorilor si mai ales rezolvarea acestora. totodata acest site , cred ca v-a fi un promotor al valorilor si un mijloc modern de aducere la cunostinta tuturor locuitorilor despre proiectele de viitor ale localitatii si bineanteles cum este corect si democratic sa existe si o perioada de comentarii ,sugestii ,adaugiri propuse pe acest site chiar de catre beneficiarii directi si indirecti adica de locuitorii acestei frumoase localitati de oameni harnici.

Chestionar

Cum vi se pare noul nostru site?

Imi place

Mai trebuie actualizat

Nu imi place

Votează
Campanie informare colectare deseuri din constructii/demolari si deseuri voluminoase